Pridėkite produktus, kurie jums patinka ir kuriuos norite įsigyti vėliau.

Šlepetės per pirštą

Rastų prekių skaičius: 6

Moteriškos japonkės - patogios ir stilios vasaros avalynė tik royalfashion.lt

Japonkės yra nepaprastai populiarūs ne tik dėl jų patogumo, bet ir dėl jų universalumo ir charakteringos išvaizdos. Jos puikiai tinka tiek paplūdimio drabužiams, tiek neformalioms ar elegantiškoms stilizacijoms. Nepriklausomai nuo to, ar keliuojate į jūros atostogas, pasivaikščiojate mieste ar susitinkate su draugais, moteriškos japonkės tikrai puikiai papildys jūsų vasarišką išvaizdą.

RoyalFashion parduotuvės pasiūlyme yra įvairių moteriškų japonkių modelių ir spalvų, kurios leis jums išreikšti savo stilių. Jei mėgstate minimalistinius sprendimus, pasirinkite klasikines vienspalves japonkes neutraliais smėliniais, baltas ar juodas atspalviais. Tiems, kurie nori pabrėžti savo asmenybę, puikus pasirinkimas būtų spalvoti modeliai.

Patogios padėklai ir tinkamai pritaikyti dirželiai šiuo metu yra standartinis moteriškų japonkių gamybos elementas, kad užtikrintų maksimalų kojų komfortą. Elastingi ar odinėmis apdailomis padaryti dirželiai puikiai priglunda prie kojos, nesukeliant trinimų ar nepatogumų.

Moteriškos japonkės yra ne tik estetiškos, bet ir praktiškos. Jos yra lengvos, kas palengvina jų dėvėjimą ir įpakavimą kelionėms. Be to, medžiagos, iš kurių jos pagamintos, leidžia jas lengvai išvalyti, todėl jos puikiai tinka paplūdimiui ar baseinui.

Moteriškos japonkės ne tik paplūdimiui!

Japonkės yra must have moteriškoje spintoje. Jos yra lengvos, patogios ir stilios. Tinka beveik visoms vasariškoms stilizacijoms. Jūs galite jas dėvėti kiekvieną dieną, nepriklausomai nuo to, ar renkatės sportinius trumpus šortus, ar šiek tiek moteriškesnius drabužius, tokiais kaip sijonai ar suknelės. Moteriškos japonkės yra prieinamos įvairiomis spalvomis - nuo klasikinės juodos iki paslaptingos žalios ar madingos fuksijos.

Planuojate įsigyti batus atostogų metu? O gal ieškote patogios namų avalynės, kuri vasarą užtikrins jums tinkamą termokomfortą? RoyalFashion parduotuvėje rasite įvairių modelių, skirtų ne tik paplūdimiui! Be klasikinių japonkių, turime taip pat modelius su sagtimis ir puošnimis. Mes įsitikinę, kad mūsų parduotuvės asortimente kiekviena moteris rasi savo modelį, kurį su malonumu pasiims į graikų salą ar į savo „Costa Del Balkon“.

Japonkės - puikios paplūdimio ir baseino avalynės

Ieškote lengvų ir patogų batų atostoginiam išvykimui? Jūsų bagaže privalo būti japonkės. Atsparios drėgmei ir mechaninėms pažeidimams šlepetės bus naudingos jums daugelyje situacijų. Ne tik paplūdimyje, bet taip pat po dušu ar viešbučio baseine. Japonkės saugos kojas nuo bakterinių ar grybelinių infekcijų, kurias, ypač vasarą, nesunku gauti! Tarp klasikinių baseino šlepetų negalite rasti idealios rūšies? Pasirinkite madingas japonkes, kurias galite dėvėti įvairiais būdais. Ne tik su maudymosi kostiumu, bet taip pat su šortais ar šiek tiek elegantiškesniais drabužiais, tokiais kaip chinokino kelnės ar sijonas. Nesitikite, kad tokia kombinacija gali atrodyti gerai? Dizaineriai vis drąsiau skatina mados eksperimentus. Moteriškos japonkės gali būti alternatyva klasikiniams baltiems batai ant lygaus kulno net ir tam tikro formalaus aprangos reikalaujant.

Gladkios ar daugiap spalvės? Su atostoginių spausdinimų ar bižuterijos papuošalų detalemis? Mūsų parduotuvėje rasite įvairių modelių, skirtų mylėtojoms klasikinio ir originalaus dizaino. Savo mėgstamas japonkes lengvai įsidėsite į rankinę ir pasiimsite į graikų salą ar ispanišką paplūdimį. Jos lydės jus saulės vonioje, miestų pažinimo ir vakariniuose pasivaikščiojimuose palei jūros promenades.

Su kuo dėvėti moteriškas japonkes?

Nors japonkės paprastai siejamos su baseino avalyne, jos puikiai tinka kaip kasdieninis alternatyva batams ant kulno. Tai modelis, kuris daugelį sezonų išlieka madingas. Japonkes mėgsta naudoti žvaigždės ir influenceriai, derindamos jas ne tik su vasariškomis drabužių detalėmis. Japonkės ir chinokino kelnės? Šlepetės ir žemės suknelė? Jei dirbate mados ar kūrybinėje srityje, galite sau leisti šiek tiek daugiau laisvės savo kasdieninėse stilizacijose.

Moteriškos japonkės karaliauja ne tik didžiųjų pasaulio metropolijų gatvėse, bet ir mados pasirodymuose. Mūsų pasiūlyme, be klasikinių modelių su plonu dirželiu, taip pat rasite originalius platformos japonkes ir efektingo užrišimo šlepetes, primenančias klasikines Romos sandales. Tai pasiūlymas tiems moterims, kurios mėgsta, kad batai būtų gerai pritaikyti prie kojos ir renkantis vasarišką avalynę ne tik rūpinasi komfortu, bet ir pasiekia wow efektą!

Grąžinti
Sizes
Spalva
Švarus
Kulno tipas
Švarus
Kaina
-
pixel