Pridėkite produktus, kurie jums patinka ir kuriuos norite įsigyti vėliau.

Mokasinai

Rastų prekių skaičius: 357

Moteriški batukai – privalomas pavasario-vasaros stilizacijų elementas!

Ieškote šventinių batų, kurie derės prie abiejų erdvių suknelių boho stilius ir šortai ? Planuojate pirkti batus į darbą, kurį vilkėsite ne tik su moterišku kostiumu , bet ir su klasikiniais džinsais o viršus? Lažinkitės ant minkštų, tylių ir patogių batų . Tai pati universaliausia avalynės rūšis, kurios pavasario/vasaros sezono metu jūsų garderobe negali trūkti.

Svetainėje royalfashion.pl rasite daugybės spalvų ir populiariausių moteriškų dydžių batus. Elegantiška balta, prislopinta ruda, o gal romantiška mėlyna? Mūsų svetainėje galite užsisakyti avalynę, kuri derės prie daugelio stilių: elegantiška ir kasdieniška. Ar jums patinka plokščiapadžiai batai, nes jie suteikia jums maksimalų komfortą? Ar mokasinus planuojate dėvėti ne tik į darbą, bet ir kasdien? Užsisakykite kelis modelius ir dėvėkite juos taip, kaip jums patinka, tiek su džinsais, tiek su raukšlėtomis kelnėmis. Įsitikinome, kad mūsų parduotuvėje nepritrūktų batų kiekvienam biudžetui. Dėl žemų kainų galite laisvai eksperimentuoti su mėgstamais drabužiais, kurdami originalius derinius.

Stilingi eko odos mokasinai

Mokasinai – tai batai, sukurti... vyrams. Laimei, šie išskirtinai tylūs ir patogūs batai taip pat rado nuolatinę vietą moterų spintose. Mokasinai – tai užsegami batai, kurie nėra suvarstomi. Dėl to juos galima greitai nuimti ir įdėti. Tai puikus sprendimas tiems, kurie ieško praktiškos avalynės pakeitimo. Puikiai tinka pvz. vairuoti mašiną. Loafers – tai tipiška miesto avalynė, kurią galima rasti didžiausių pasaulio didmiesčių gatvėse ir net ant mados podiumų. Moterys, kurios veda aktyvų gyvenimo būdą, nori jų pasiekti.

„RoyalFashion“ daugiausia dėmesio skiria modernioms medžiagoms, kurios yra ypač patvarios ir įperkamos. Štai kodėl mūsų bateliai yra pagaminti iš aukštos kokybės plastiko. Eko oda yra veganiška alternatyva natūraliai odai. Sintetinės medžiagos yra atsparios pažeidimams ir lengvai valomos. Tinkamai prižiūrint ir naudojant, jie tarnaus daugelį sezonų. Mūsų parduotuvėje rasite ir avalynės iš eko zomšos, kuri puikiai imituoja natūralią odą su būdingu pūkuliu.

Mūsų parduotuvėje rasite batų be dekoracijų, nesenstančios klasikos mėgėjams ir batų su subtiliais priedais sagčių, cirkonio, kutais ar dekoratyvinio įspaudo, imituojančio gyvatės odą, pavidalu. Turime ir ažūrinių kepurėlių su dekoratyvinėmis išpjovomis.

Moteriški batukai – su kuo dėvėti?

Mokasinai yra vienas universaliausių avalynės stilių. Tai tinka daugeliui stilių, tiek kasdienių, tiek oficialių. Norint gauti norimą efektą, pakanka juos derinti su atitinkamomis aprangos detalėmis. Siūlome, kaip tai padaryti!

  • Kasdieniniam stiliui

Kasdieninė avalynė visų pirma turėtų būti patogi. Plokščias kulnas ir būdingi kvadratiniai pirštai pagerina nešiojimo komfortą. Loaferiai puikiai papildo kasdienį stilių. Jie puikiai dera su klasikiniais plėšytais džinsais ir medvilniniais šortais. Jie puikiai tiks su beveik visomis pavasario ir vasaros stilizacijomis. Jie puikiai tiks paplūdimyje, koncertui po atviru dangumi ir šventiniam pasivaikščiojimui po miestą. Renkantis moteriškus mokasinus kasdieniam naudojimui, galite rinktis modelius su dekoratyviniais kutais, kurie stiliui suteiks mergaitiško žavesio ir šventinės atmosferos.

  • Elegantiškiems stiliams

Ar savo darbe laikotės protingo atsitiktinio stiliaus? Loafers puikiai papildys biuro stilių. Tiek priekis, tiek galas yra uždengti. Dėl to, kad jie neatskleidžia nei kulnų, nei kojų pirštų, galite juos derinti su elegantiškais aprangos elementais, net ir prie moteriško kostiumo! Moteriškų eko odos batų komplektas su satino viršumi ir švarku ir medvilninės kelnės , sukuriančios kasdienišką, bet elegantišką darbo aprangą.

Ieškote tobulų batų vestuvių ceremonijai lauke ar savaitgalio sodo vakarėliui? Loaferius galite derinti prie mažos juodos suknelės, maxi suknelės ar boho sijono. Minkšta ir patogi avalynė leis iki paryčių žaisti šokių aikštelėje ir laisvai judėti ant žolės lauko ceremonijos atveju. Elegantiškoms stilizacijai rinkitės iš lygios dirbtinės odos avalynę su dekoratyvine sagtimi.

Pigūs bateliai www.royalfashion.pl

Ieškote patogių batų pavasario/vasaros sezonui? Statykite už madingiausią pastarųjų sezonų avalynę, t.y., moteriškus batus. Siūlome daugybę atsiskaitymo galimybių ir patrauklias pristatymo kainas (per kurjerį arba į atsiėmimo punktą). Dirbame su patikimomis kurjerių kompanijomis. Dėl to galite būti tikri, kad užsakymas pasieks jus kuo greičiau. Nepriklausomai nuo to, ar planuojate įsigyti elegantiškus vakarėlius, ar patogius kasdieniam naudojimui skirtus batus, mūsų internetinėje parduotuvėje rasite tai, ko ieškote. Kviečiame greitai ir patogiai apsipirkti.

Grąžinti
Sizes
Spalva
Švarus
Kulno tipas
Švarus
Kaina
-
Kulno aukstis
Švarus
pixel