💰SUPER SKATINIMAS💰 iki -50% nuolaida
Pridėkite produktus, kurie jums patinka ir kuriuos norite įsigyti vėliau.

Sportbačiai

Rastų prekių skaičius: 434

Moteriški sportbačiai – gatvės aprangos klasika modernioje „Royal Fashion“ versijoje

Idealūs batai kasdienei veiklai? Sportbačiai! Tai vienas populiariausių laisvalaikio batų stilių. Pirmieji batai su būdingu guminiu padu, ilgais raišteliais ir apvalia nosine buvo sukurti XX amžiaus pradžioje. Nors jie buvo sukurti galvojant apie profesionalius sportininkus, šiandien drobinius sportbačius galima rasti ant mados podiumų ir didžiausių pasaulio metropolijų gatvėse. Sportiniai bateliai yra kasdienio pavasario, vasaros ir rudens stiliaus pagrindas. Šį stilių pamėgo mados dizaineriai ir didžiausios kino bei interneto žvaigždės.

„RoyalFashion“ parduotuvėje rasite platų sportinės avalynės pasirinkimą: nuo klasikinių suvarstomų modelių iki originalių slydimo platforminių kedų. Lygūs, ažūriniai ir su juvelyrinėmis dekoracijomis. Raskite savo dydžio batus naudodami filtravimo ir rūšiavimo parinktis. Kiekvienai moteriai siūlome lengvą, drobinę avalynę konkurencingomis kainomis. Nepraleiskite naujų produktų ir išpardavimų po sezono!

Klasikiniai suvarstomi sportbačiai

Ieškote batų kasdieniam laisvalaikio stiliui? „Royal Fashion“ parduotuvėje rasite klasikinius sportbačius aukštu viršumi ir suvarstymu. Batai gali būti įvairių spalvų: nuo baltos ir juodos iki tamsiai rožinės, turkio ir violetinės. Jei mėgstate keisti aksesuarus, pasirūpinkite, kad jūsų garderobe būtų vietos įvairių spalvų batams. Sportiniai bateliai puikiai papildo kasdienį stilių, kurio pagrindinis elementas yra džinsai. Juodi moteriški sportbačiai yra privalomi kiekvienos moters garderobe. Juos galite derinti tiek prie tamsių, tiek prie šviesių drabužių elementų – tiek gėlėta sijono, tiek chaki spalvos medvilninių šortų. Mėgstamus sportbačius galite kaitalioti su sportiniais bateliais .

Užsegami sportbačiai

Pavasarį ir vasarą itin populiarūs sportbačiai be raištelių. Slip-on modeliai turi prisiūtą elastinę juostelę, kuri palengvina jų uždėjimą ir nuėmimą. Plokštieji sportbačiai yra puiki avalynė vairavimui.

Slip-on modeliai puikiai atrodo tiek su sportiniais, tiek su kiek elegantiškesniais garderobo elementais. Tai puikus pasirinkimas protingo laisvalaikio stiliaus mėgėjams. Drabužių kūrėjai skatina mados eksperimentus ir nemokamus įvairių drabužių derinius. Jei jūsų biure nėra griežto aprangos kodo, į darbą galite avėti mėgstamus sportbačius, derindami juos su drabužiais, tokiais kaip marškiniai, švarkas ar pieštuko formos sijonas.

Ar jums patinka boho aksesuarai? „Royal Fashion“ parduotuvėje rasite madingų sportbačių su ažūriniais intarpais, kurie puikiai atrodo prie vintažinių drabužių. Tai pasiūlymas moterims, kurios mėgsta romantišką stilių, bet vertina patogumą dėvėti. Užsegamus sportbačius galite avėti basomis kojomis arba su plonomis žemomis kojinėmis.

Moteriški sportbačiai pavasariui ir vasarai

Kokių batų jūsų garderobe negali trūkti pavasarį ir vasarą? Sneaker! Tai vienas universaliausių stilių. Lengvus, patogius ir nesenstančius batus galite avėti beveik bet kokiai progai. Tai puikus pasirinkimas moterims, kurios geriausiai jaučiasi sportiškai.

Įrodome, kad ir su sportbačiais galite atrodyti moteriškai! Mūsų internetinėje parduotuvėje rasite batų, kurie puikiai dera prie vasarinių suknelių. Mėgstamus platforminius sportbačius galite dėvėti su maža juoda suknele ir maksi sijonu, sukurdami nerūpestingą, bet seksualų stilių.

Pavasarį ir vasarą populiariausi yra šviesių spalvų modeliai, kurie puikiai dera prie šventinio stiliaus. Mūsų parduotuvėje rasite baltus moteriškus sportbačius, kurie yra puikus pagrindas mados eksperimentams. Vasarai ypač rekomenduojame batus su žema viršutine dalimi, atidengiančia kulkšnį. Žemus sportbačius galite avėti su kulkšnies kojinėmis arba ant basų kojų.

Originalūs platforminiai sportbačiai

Ar tau patinka išsiskirti? Ar renkatės originalius aksesuarus, kurie jūsų stiliui suteikia elegancijos? Royalfashion.pl internetinėje parduotuvėje galite užsisakyti madingus platforminius sportbačius. Dėl storo pado savo ūgį galite papildyti keliais centimetrais. Aukšti sportbačiai yra festivalio stiliaus hitas. Jie ne tik itin madingi, bet, svarbiausia, patogūs.

Moteriški aukštakulniai sportbačiai rudeniui

Sportbačiai yra tobuli batai rudens stiliui. Juos galite derinti su dygsniuotu švarkeliu ar trumpu paltuku. Mūsų pasiūlyme yra avalynė su aukštu viršumi ir papildoma izoliacija, kuri puikiai tiks rudens ir žiemos pasivaikščiojimams. Rudeniui ypač rekomenduojame modelius storu padu iš kokybiško plastiko. Rudens ir žiemos sezonu populiariausi yra chaki, rudos, tamsiai mėlynos ir juodos spalvų modeliai. Alternatyva sportbačiams gali būti šilti ir elegantiški batai .

Kaip užsisakyti tobulus moteriškus sportbačius kasdieniam stiliui?

Kviečiame apžiūrėti visą mūsų internetinės parduotuvės asortimentą www.royalfashion.pl , kur galite užsisakyti sportbačius kasdienei veiklai. Siūlome populiariausių moteriškų dydžių ir daugelio stilių batus: nuo nemirtingos klasikos iki madingiausių raštų.

Grąžinti
Sizes
Spalva
Švarus
Kulno tipas
Švarus
Kaina
-
Kulno aukstis
Švarus
Atšilimas
Švarus
Žiūrėti visus filtrus
pixel