Pridėkite produktus, kurie jums patinka ir kuriuos norite įsigyti vėliau.

Sportbačiai

Rastų prekių skaičius: 233

Moteriški sportbačiai – gatvės aprangos klasika modernioje „Royal Fashion“ versijoje

Idealūs batai kasdienei veiklai? Sportbačiai! Tai vienas populiariausių laisvalaikio batų stilių. Pirmieji batai su būdingu guminiu padu, ilgais raišteliais ir apvalia nosine buvo sukurti XX amžiaus pradžioje. Nors jie buvo skirti profesionaliems sportininkams, šiandien drobinius sportbačius galima rasti ant mados podiumų ir didžiausių pasaulio metropolijų gatvėse. Sportiniai bateliai yra kasdienių pavasario, vasaros ir rudens stilizacijų pagrindas. Šį kirpimą pamėgo mados dizaineriai ir didžiausios kino bei interneto žvaigždės.

„RoyalFashion“ parduotuvėje rasite platų sportinių batų pasirinkimą: nuo klasikinių suvarstytų modelių iki originalių slydimo platforminių kedų. Lygūs, ažūriniai ir su juvelyrinėmis dekoracijomis. Raskite savo dydžio batus naudodami filtravimo ir rūšiavimo parinktis. Kiekvienai moteriai siūlome lengvą, drobinę avalynę konkurencingomis kainomis. Nepraleiskite naujienų ir nesezoninių išpardavimų!

Klasikiniai suvarstomi sportbačiai

Ieškote batų kasdieniam laisvalaikio stiliui? „Royal Fashion“ parduotuvėje rasite klasikinius aukštus sportbačius su raišteliais. Batai gali būti įvairių spalvų: nuo baltos ir juodos iki tamsiai rožinės, turkio ir violetinės. Jei mėgstate keisti aksesuarus, pasirūpinkite, kad jūsų garderobe būtų vietos įvairių spalvų batams. Sportbačiai puikiai papildo kasdienį stilių, o pagrindinį vaidmenį atlieka džinsai. Juodi moteriški sportbačiai privalo turėti kiekvienos moters garderobe. Juos galite derinti tiek su tamsiais, tiek su šviesiais aprangos elementais – tiek gėlėta sijonu, tiek medvilniniais chaki spalvos šortais. Mėgstamus sportbačius galite avėti pakaitomis su sportiniais bateliais .

Apsiauti sportbačius

Pavasarį ir vasarą itin populiarūs sportbačiai be raištelių. Slip-on modeliai turi prisiūtą elastinę juostelę, kuri leidžia lengvai užsidėti ir nusiimti. Plokščiakulniai sportbačiai yra puiki avalynė vairavimui.

Slip-on modeliai puikiai atrodo tiek prie sportinių, tiek prie kiek elegantiškesnių drabužių. Tai puikus pasirinkimas protingo laisvalaikio stiliaus mėgėjams. Drabužių kūrėjai skatina mados eksperimentus ir laisvai derinti įvairius aprangos elementus. Jei biure nėra griežto aprangos kodo, į darbą galite avėti mėgstamus sportbačius, derindami juos su tokiais aprangos elementais kaip marškiniai, švarkas ar pieštuko formos sijonas.

Ar jums patinka boho aksesuarai? „Royal Fashion“ parduotuvėje rasite madingų sportbačių su ažūriniais intarpais, kurie puikiai atrodo su vintažinio stiliaus spintos detalėmis. Tai pasiūlymas moterims, kurios mėgsta romantiškas stilizacijas, bet vertina patogumą dėvėti. Galite dėvėti sportbačius basomis kojomis arba su plonomis ir žemomis kojinėmis.

Moteriški sportbačiai pavasariui ir vasarai

Kokių batų negali trūkti pavasario ir vasaros garderobe? sportbačiai! Tai vienas universaliausių kirpimų. Lengvi, patogūs ir nesenstantys batai, kuriuos galite avėti beveik kiekviena proga. Tai puikus pasirinkimas moterims, kurios geriausiai jaučiasi sportinės stilizacijose.

Įrodome, kad ir su sportbačiais galite atrodyti moteriškai! Mūsų internetinėje parduotuvėje rasite batų, kurie puikiai dera prie vasarinių suknelių. Galite dėvėti savo mėgstamus sportbačius su platforma su maža juoda suknele ir maksi sijonu, kad atrodytumėte nerūpestingai, bet seksualiai.

Pavasarį ir vasarą populiariausi yra ryškių spalvų modeliai, kurie puikiai dera su šventinėmis stilizacijomis. Mūsų parduotuvėje rasite baltus moteriškus sportbačius, kurie yra puikus pagrindas mados eksperimentams. Vasarai ypač rekomenduojame batus su žemu viršumi, atidengiančiu kulkšnį. Žemus sportbačius galima avėti su kojinėmis arba basomis kojomis.

Originalūs sportbačiai ant platformos

Ar tau patinka išsiskirti? Ar statote už originalius aksesuarus, kurie jūsų stiliui paryškina? Internetinėje parduotuvėje royalfashion.pl platformoje galite užsisakyti madingus sportbačius. Dėl storo pado savo ūgį galite papildyti keliais centimetrais. Aukšti sportbačiai yra festivalio stiliaus hitas. Jie ne tik itin madingi, bet, svarbiausia, patogūs.

Aukšti moteriški sportbačiai rudeniui

Sportbačiai – tobuli batai rudens stilizacijai. Juos galite derinti su dygsniuotu švarkeliu ar trumpu paltuku. Mūsų pasiūlyme rasite avalynę su aukštu viršumi ir papildoma izoliacija, kuri puikiai tiks rudens ir žiemos pasivaikščiojimams. Rudeniui ypač rekomenduojame modelius storu padu iš kokybiško plastiko. Rudens ir žiemos sezonu populiariausi modeliai tokių spalvų kaip chaki, ruda, tamsiai mėlyna ar juoda. Alternatyva sportbačiams gali būti šilti ir elegantiški batai .

Kaip užsisakyti tobulus moteriškus sportbačius kasdieniam stiliui?

Kviečiame susipažinti su visu mūsų internetinės parduotuvės asortimentu www.royalfashion.pl , kurioje galite užsisakyti sportbačius kasdienei veiklai. Siūlome populiariausių moteriškų dydžių ir daugelio stilių batus: nuo nemirtingos klasikos iki madingiausių raštų.

Grąžinti
Sizes
Spalva
Švarus
Kulno tipas
Švarus
Kaina
-
Kulno aukstis
Švarus
Atšilimas
Švarus
Žiūrėti visus filtrus
pixel