Pridėkite produktus, kurie jums patinka ir kuriuos norite įsigyti vėliau.

Plokščios šlepetės

Rastų prekių skaičius: 381

Plokščios moteriškos šlepetės - būtina vasaros avalynė

Ieškote puikių batų vasarai? Tokių, kurias galėtumėte dėvėti su džinsų šortais, lengva boho stiliaus suknele ir elegantiška ožkos skuduro spurga? Tada Jūsų spintoje negali trūkti plokščių moteriškų šlepetės. Atostogos yra laikas aktyviai praleisti laiką lauke. Aukštos temperatūros skatina dėvėti atvirus batų modelius, kurie leidžia kojoms kvėpuoti. Nenuostabu, kad lengvai prižiūrimos, lengvos ir stilingos plokščios šlepetės yra populiariausias moterų vasaros avalynės modelis. Jos užtikrina tinkamą termoreguliaciją ir... leidžia puošti puikiai išdažytas kojas!

RoyalFashion parduotuvėje rasite aukštos kokybės sintetinės medžiagos batų, įskaitant atsparesnį gumą ir elegantišką ekologišką veliūrą. Taip pat sportiškos kasdieninės stiliaus ir elegantiškos. Su korkine padažu, su juokingais raštais, madingu įspaustymu ar bižuteriškais akcentais. Kokius pasirinksit? Tai priklauso tik nuo Jūsų! Mes siūlome platus dydžių asortimentą ir daugybę spalvų variantų. Elegantiškas juodas, švelnus beige, madingas pilkas arba energingas raudonas? Užsisakykite plokščias moteriškas šlepetes savo mėgstamiausioje spalvoje, kurias dėvėsite prie baseino, darbe ir romantiškiems vakarienės pasivaikščiojimams po jūros promenadą. Neturite laiko susipažinti su mūsų internetinės parduotuvės visu asortimentu? Naudokitės prekių filtravimo ir rūšiavimo funkcijomis. Tai leis greitai rasti tinkamą dydį ir nepasiklysti tarp visų naujienų. O jų mūsų parduotuvėje tikrai netrūksta!

Ideali avalynė vasarai? Plokščios moteriškos šlepetės!

Kodėl plokščios šlepetės yra geriausia vasaros avalynė? Pirma, jas galite dėvėti basomis. Tai leidžia odai laisvai kvėpuoti, kas ypač svarbu aukštomis temperatūromis. Antra, jų nereikia surišti. Tai leidžia greitai juos užsidėti ir nusiauti. Tai modelis, kuris tinka daugybei vasaros veiklų, paplūdimiui, ežerui ar baseinui. Trečia, šlepetės suteikia atostoginio atsipalaidavimo stilių, apie kurį svajojame po lietingų, žieminių mėnesių. Plokščios šlepetės yra puiki pasirinkimo galimybė moterims, kurios mėgsta laisvus aprangos derinius. Bet ne tik! Galvojate, kad šlepetės yra tik paplūdimio avalynė? Mes įrodytame, kad to visai nebūtina! Žvaigždės, modeliai ir influenceriai drąsiai demonstruoja šį stilių ne tik atostogose. Chiara Ferragni, Lara Gessler, Jessica Mercedes arba Julia Wieniawa sujungia įvairias spalvas ir pjūvius, derindami mėgstamą plokščių šlepetės modelį su kasdieninėmis ir elegantiškomis garderobo detalėmis. Pažvelk į jų stilių ir galvok: wow! Jūs taip pat galite sukurti nepriekaištingus derinius ir stilingai derinti šlepetes įvairiais būdais. Neturite laiko stebėti naujausių mados tendencijų? Nejaugi? Užteks, kad apsilankysite svetainėje royalfashion.pl, o ieškojimą įkvėpimo ir asortimento pasirinkimą paliksite mums.

Mūsų asortimente, be klasikinių atsparios drėgmei gumos šlepetės, kurios būtų puikus pasirinkimas paplūdimiui, rasite ir daugiau elegantiškų modelių, kuriuos galėsite dėvėti su mėgstama sijonėle ar suknele. O jei mieliau turite japoniškas sandalias? RoyalFashion parduotuvėje užsisakysite madingus ir patogius modelius su juostele tarp pirštų ar elegantiškas sandalias su aukštu ar plokščiu padu - idealus pasirinkimas tiek vestuvėms, tiek kasdieniam dėvėjimui.

Lygūs moteriški šlepetės - hitas vasaros stiliaus

Pakuojate lagaminą atostogų kelionei? Jūsų bagaže negali trūkti lengvų ir patogiai kojos dėvimų šlepetės be kulno. Tai vasaros stiliaus privalumas. Jei Jums svarbus aukštas dėvėjimo komfortas, pasirinkite modelius su šiek tiek formuojama padu ir reguliuojamu dirželiu, kuris leis pritaikyti batų dydį prie kojos formos. Lygias moteriškas šlepetes be problemų tilps į rankinę bagažo krepšį ir būsite pasiruošusi apžiūrėti graikų salą ar pasivaikščioti prie Baltijos jūros pakrantės.

Mūsų asortimente, be klasikinių, lygių šlepetių rasite ir mados tendencijų įkvėptų modelių. Lygos šlepetės su taisymu ar su pikavimu? Tai modeliai, kurie tinkami įvairiems stiliams, ne tik kasdieniniams, bet ir elegantiškiems. Ar kasdieniai Jūsų drabužiai yra romantiniai? RoyalFashion galite užsisakyti lygias moteriškas šlepetes su audinio detalemis, pvz., švelnia juosta. Arba Jūs mėgstate žaisti mada ir įkvėpia Jus streetwear? Pasirinkite holografinės spalvos šlepetes su storu padažu.

Mūsų asortimente negalėtų nebūti korkinės padažo modelių, kurie nešiojami ne tik influencerių, bet ir didžiųjų pasaulio metropolijų gyventojų. Korkinė padažas puikiai įpina į ekologiškų tendencijų srautus. Tai ne tik madinga, bet ir labai patvari bei patogi.

Elegantiškos lygos moteriškos šlepetės biuro stiliui

Dvejojate, ar šlepetės tiks Jūsų mėgstamai vasarinei suknelei? Mūsų parduotuvėje galite užsisakyti modelius, pagamintus iš ekologiškų medžiagų, kruopščiai imituojančių natūralią odą. Jei Jūsų biure yra neoficialus drabužių kodas, lygias šlepetes su ekologiško veliūro galite užsidėti prie elegantiškos ožkinės sijonės, viršutinės ir jakiškės. Mėgstate dėvėti papuošalus? Pasirinkite šlepetes su bižuteriniais papuošimais. Taip išsiskirsite iš minios! RoyalFashion parduotuvėje galite užsisakyti originalias šlepetes su margaritomis ir cirkonijomis. Biurui tinkamą alternatyvą šlepetėms sudaro minkšti, patogūs ir tylūs mokasinai arba espadriliai. Pas mus užsisakysite batų kiekvienai vasarinei stiliaus deriniui.

Grąžinti
Sizes
Spalva
Švarus
Kulno tipas
Švarus
Kaina
-
Kulno aukstis
Švarus
pixel