Pridėkite produktus, kurie jums patinka ir kuriuos norite įsigyti vėliau.

Baseino šlepetės

Rastų prekių skaičius: 48

Moteriškos baseino šlepetės mėgėjoms vandens pramogų ir paplūdimio mados

Baseine jaučiatės kaip žuvis vandenyje? Vasaros poilsio negalite įsivaizduoti be kasdienio paplūdimio apsilankymo? Jūsų spintoje, be maudymosi kostiumo, plaukimo akinio ir rankšluosčio, negali trūkti baseino šlepetės. Lygios ar su originaliu raštu? Klasikinės ar su platforma? Mūsų pasiūlyme rasite įvairių fasonų, spalvų ir dydžių. Mes įrodyti, kad baseino šlepetės nėra privalomai nuobodžios! Jei mėgstate išsiskirti, o jaučiate, kad baseine turite ribotas galimybes kurti originalias stilių, rinkitės moteriškas baseino šlepetes su įdomiais, atostoginiais raštais.

Ieškote batų konkrečioje spalvoje arba tam tikroje kainų diapazono? Pasinaudokite filtravimo galimybe, kurią rasite virš produktų. Greitai artėja ilgai planuota atostogų kelionė, o jūs neturite laiko vaikščioti po parduotuves? Nepamirškite, kad siūlome greitą pristatymą į paėmimo punktą arba nurodytą adresą. Užsisakykite moteriškas baseino šlepetes greitai ir patogiai internetu.

Moteriškos baseino šlepetės - ką vadovautis renkantis?

Pradėkime nuo aiškių dalykų: baseino šlepetės turi būti atsparios drėgmei. Geriausiai tinka modeliai, pagaminti iš vandeniui ir mechaniniams pažeidimams atsparių dirbtinių medžiagų. Renkantis baseino šlepetes, verta atkreipti dėmesį ne tik į tai, kas labiausiai patraukia dėmesį, t. y. fasoną ir spalvą, bet ir batų konstrukciją bei naudojamų medžiagų rūšį. Nušlifuota padėklė neleidžia netyčia paslysti, kas baseine ne taip retai atsitinka! Moteriškos baseino šlepetės taip pat turėtų būti lengvai prižiūrimos. Atminkite, kad maudymosi batai nuolat liečiasi su vandeniu, tai gali turėti įtakos jų ilgaamžiškumui. Baseino bateliai, pagaminti iš dirbtinių medžiagų, lengvai išvalomi šlapiu skudurėliu ir švelniu plovikliu. Taip jie tarnaus jums ilgiau nei vieną sezoną.

Moteriškos baseino šlepetės taip pat turi būti patogios. Jos neturi spausti kojų, bet taip pat neturi per lengvai nušlukt iš kojų. Atminkite, kad baseine ypatingas dėmesys turėtų būti skirtas kojų higienai. Todėl niekada nedėkite šlepetes ant drėgnų arba šlapiai kojų. Tai sumažins bolelių ir pūslių riziką, taip pat kai kurių ligų vystymąsi.

Daugelis žmonių naudojasi baseinu visus metus, ne tik vasarą. Jei negalite įsivaizduoti atsisakyti plaukimo rudens-žiemos sezone, pasirūpinkite, kad jūsų spintoje nepritrūktų patogiai baseino šlepetės, kurios apsaugotų jūsų kojas judant po baseino.

Moteriškos baseino šlepetės - būtina kelionėms

Einat atostogauti? Jūsų bagaže negali trūkti baseino šlepetės, kurios suteiks jums laisvę naudojantis viešbučio dušu ir apsaugos jūsų kojas nuo grybelinių infekcijų baseine. Patogios lygios šlepetės - tai plažinė būtinybė. Įtrintos kojos ar odos ligos nėra malonus staigmenos atostogų metu. Baseino šlepetės yra lengvos ir nereikalauja daug vietos. Jas lengvai sumesite į kuprinę, lagaminą ar paplūdimio krepšį.

Keliaujate į kelionę kelias dienas? Ar keliaujate į sanatoriją ar kitą medicinos įstaigą? Patogios moteriškos baseino šlepetės palengvins jums naudotis viešbučio vonia ir laisvai judėti po objektą.

Moteriškos baseino šlepetės - ne tik baseinui!

Funkcionalumas nėra visa tai! Moteriškos baseino šlepetės yra viena iš pagrindinių atostoginio drabužio elementų. Todėl verta pasirūpinti, kad fasonas, spalva ir raštas atitiktų mūsų skonį. Verta pasirinkti šlepetes, kad jos derėtų spalvomis prie maudymosi kostiumo. Tokios derinys bus labai dažnas! Mūsų pasiūlyme rasite modelius su bižuteriniais priedais - kristalais, perlais ir cirkonijais. Tai pasiūlymas mėgėjoms atsipalaiduoti poilsio drabužiais. Oryginalias baseino šlepetes su puošmenomis galite užsiauti vakariniame paplūdimio sektoriuje. Ieškote idėjų greitai, bet tuo pat metu įspūdingai susitvarkyti? Pasirinkite vieno dalyko maudymosi kostiumą su atsiraukančiomis nugarėlėmis, maksimalios ilgio sijoną su pjūviu ir platformos šlepetes. Tai yra pasiruošęs drabužių komplektas, kuris suteiks jums laisvę ir sužavėtus žvilgsnius!

RoyalFashion galite užsakyti baseino šlepetes įvairiomis spalvomis. Be klasikinės juodos, rasite taip pat modelius madingomis pastelinėmis spalvomis. Mūsų asortimente netrūksta taip pat šlepetėms su gėlių raštais, kurie puikiai derės su vasaros drabužių elementais.

Vasarą galite derinti drabužius su šiek tiek daugiau nonšalancijos. Moteriškos baseino šlepetės yra prieinamos įvairiomis spalvomis: nuo stilingos juodos iki energingos raudonos ir moteriškos rožinės. Tai yra drabužių elementas, kuris leidžia išreikšti jūsų asmenybę. Jei mėgstate mados eksperimentus, jums tikrai patiks šlepetės violetine ar oranžine spalva. Priešingai, jei pageidaujate paprastų spalvų aksesuarų, pasirinkite modelius juodoje, baltoje, beždinėje ar karamelės spalvoje. Baseino šlepetes galite dėvėti kaip alternatyvą tradicinėms namų šlepetėms.

Grąžinti
Sizes
Spalva
Švarus
Kulno tipas
Švarus
Kaina
-
Kulno aukstis
Švarus
pixel