Pridėkite produktus, kurie jums patinka ir kuriuos norite įsigyti vėliau.

Sportbačiai

Rastų prekių skaičius: 142

Moteriški tenisiniai bateliai kasdieniam ir elegantiškam kasual stiliui

Universaliausi moteriški bateliai? Tenisiniai bateliai! Jie yra lengvi, patogūs ir stilingi. Tinka beveik kiekvienam kasdieniniam kasual stiliaus deriniui. "Royal Fashion" parduotuvėje rasite raiškios ir slip-on modelius, idealiai tinkančius ne tik sportinėms veikloms. Juodi, balti, ar galbūt pasteliniai? Moteriški tenisiniai bateliai prieinami įvairiausių spalvų spektre. Siūlome batus pagamintus iš modernių medžiagų, tokias kaip dirbtinė oda ir tekstiliniai audiniai, užtikrinančių ilgaamžiškumą ir komfortą.

Ieškote batų konkrečiu dydžiu ar spalva? Pasinaudokite patogiais filtrais, esančiais virš prekių. Taip Jūsų apsipirkimas bus dar greitesnis ir patogesnis. Raskite pigius ir madingus tenisinius batelius, kuriuos galėsite derinti su savo mėgstama vasaros suknele, nusidėvėjusiomis džinsais ir važiuoklės tipų šortais.

Klasikiniai kasdieniniams aktyvumams skirti tenisiniai bateliai su užsegimu

Viena iš didžiausių sportinių batų ant gumos pados privalumų yra patogumas. Tenisiniai bateliai yra mėgstamiausias batų tipas visų moterų, vedančių aktyvų gyvenimo būdą. Plokščias kulnas užtikrina tinkamą palaikymą visoje pėdos ilgioje. Jei ieškote batų, kuriuos galėsite nešioti kelias valandas per dieną, nerūpestingai dėl įtrūkimų, pūslių ar nemalonaus kvapo, rinkitės lengvus plunksninius tenisinius batelius.

Mėgstate patogius batus, tačiau nenorite atsisakyti šiek tiek elegantiškesnės aprangos? Tenisiniai bateliai tinka daugeliui garderobės elementų. Juos galite derinti su trumpais šortais, džinsais ir sportine apranga. Tai puikūs bateliai pavasario pasivaikščiojimams. Bet tai ne vienintelė galimybė! Įsitikinkite, kad jūsų mėgstamiausi tenisiniai bateliai puikiai atrodys derinant su marškiniu ir sijonu arba net su marškiniu ir blezeriu. Tai pasiūlymas moterims, kurios dirba kūrybinėje srityje ir nori savo įvaizdžiui pridėti šiek tiek neformalaus stiliaus. Ieškote batų su maža apykakle, kurie puikiai tiks kasual deriniams? Mes taip pat siūlome minkštus ir patogius mokasinus bei elegantiškus batelius su žemu kulnu.

Nenorite atsisakyti savo mėgstamų batų, bet galvojate, kaip įvairinti savo derinį? Sutelkite dėmesį į spalvingus tenisinius batelius! Geltoni, raudoni, turkio spalvos arba net fuksijiniai? "RoyalFashion" parduotuvėje rasite modelius įvairiomis spalvomis ir atspalviais. Dėl to be vargo rasite tokį, kuris puikiai tiks prie kitų jūsų garderobės elementų. Susirišami tenisiniai bateliai yra populiariausias modelis mūsų internetinėje parduotuvėje. Jie puikiai priglunda prie kojos. Dėl to jie puikiai tinka kaip alternatyva nešioti mašiną ar fiziškai mažiau intensyvioms veikloms.

Slip-on tipo įsiskynę tenisiniai bateliai

Ieškote alternatyvos klasikiniams susirišamiems tenisiniams bateliams? Pasirinkite įsiskynės modelius. Slip on tipo batelius galite nešioti su nedideliais kojinių tipu, arba be kojinių. Lengvi, patogūs ir lengvai nuimami tenisiniai bateliai yra puikus pasirinkimas atostogoms ir kelionėms. Mūsų parduotuvėje rasite modelius, kurie puikiai derės tiek su šortais, tiek su laisvai krentančia boho stiliaus suknele. Vasaros deriniams ypač populiarūs yra tenisiniai bateliai su atverimais. Mūsų pasiūlymuose nėra trūkumų ir batus mėgstantiems ekstravagantiškus priedus. Siūlome originalius tenisinius batelius, pasėtus sintetiniais cirkonais, primenančiais deimantus, kurie kiekviename žingsnyje suteikia blizgesį. Bateliai su bižuteriniais priedais yra pamėgti žvaigždžių ir jų stilistų. Taip pat mielai jų nešiojasi didžiausiose pasaulio metropolijose gyvenančios moterys.

Balti tenisiniai bateliai - puiki papildymas vasaros deriniams

Vasarą dažniau pasirenkame šviesius drabužių elementus. Vasaros deriniuose vyrauja ypač švelnios spalvos. Kanarėlės, lososinės arba lilo? Nepriklausomai nuo to, kokia spalva vasarą labiausiai mėgstate, balti tenisiniai bateliai bus puiki pagrindinė mada žaidimų aikštelė. Plunksninius tenisinius batelius lengva išlaikyti švarius. Užtenka šilto vandens, švelnaus valiklio ir minkštos šluostės.

Universalūs juodi tenisiniai bateliai

Ieškote patogaus bato, kuris puikiai dera su beveik visais kasual stiliaus deriniais? Pasirinkite klasikinius juodus tenisinius batelius su sagtimis. Tai batai, kuriuos galite dėti su nusidėvėjusiais džinsais, leggingsais, šortais, romantiniu suknelių modeliu ir aptemptine sijonke. Tamsūs tenisiniai bateliai tinka tiek vasaros, tiek rudens deriniams.

Kokių moteriškų tenisinių batelių pasirinkti pavasario / vasaros sezonui?

Jei, kaip ir mes, mylite batus ir mėgstate derinti skirtingus drabužių elementus, praplėskite savo garderobę keletu porų, pavyzdžiui, juodais tenisiais bateliais kasdieniams pasivaikščiojimams ir spalvingais batais iš batų festivaliui lauke, kuriais galėsite dar geriau išreikšti savo emocijas. Mes dėl jūsų stengiamės, kad mūsų parduotuvės kainos Jus visada maloniai nustebtų. "Royal Fashion" išpardavimai vyksta visus metus. Dėl to lengvai rasite patogius ir madingus batus, kurie nepavirs Jūsų biudžeto ribose.

Grąžinti
Sizes
Spalva
Švarus
Kulno tipas
Švarus
Kaina
-
Kulno aukstis
Švarus
pixel