💰SUPER SKATINIMAS💰 iki -50% nuolaida
Pridėkite produktus, kurie jums patinka ir kuriuos norite įsigyti vėliau.

Casual

Rastų prekių skaičius: 664

Madingi moteriški batai kasdieniniam stiliui

Labiausiai mėgstate klasikinius džinsus ir marškinėlius? Vedate aktyvų gyvenimo būdą ir dedate pastangas, kad drabužiai nekeltų nepatogumų nešiojant? Jūsų spintoje negali trūkti patogaus kasdieninio stiliaus batų. Kasdieninėms veikloms dažniausiai renkasi sportinius batelius, tenisinessportbačius ir paprastus batelius su plokščiu padu. Jei ieškote modelių, kuriuose jaustumėtės ne tik patogiai, bet ir madingai, kviečiame apsipirkti!

Royalfashion.lt rasite platų batų pasirinkimą kiekvienai progai. Kasdieninius batelius moteriškiesiems rinktis galite iš daugybės stilių: nuo klasikinių tenisinių batų su gumine pada, iki dizainerių sukurtų sportbačių, kurie karaliauja mados pistuose. Siūlome batelius pagamintus iš aukštos kokybės medžiagų ir dirbtinės odos. Elegantiška juoda, ar galbūt madingas pastelinis rožinis? Mūsų internetinėje parduotuvėje rasite moteriškus kasdieninius batus daugybe spalvų. Taip lengvai priderinsite juos prie mėgstamų drabužių elementų. Naudokitės filtravimo galimybe, kad rastumėte savo dydį, spalvą ir stilių. Ieškote žemių kainų? Pas mus jas rasite visus metus! Nereikės laukti sezono išpardavimų.

Moteriški kasdieniniai batai – populiariausi tipai

Sportbačiai

Sportbačiai yra vienas iš populiariausių sportinių batai paskutiniais sezonais. Nors jie buvo sukurti profesionaliems sportininkams, tai bateliai su storu, plokščiu padu, kuriuos pamilo kino žvaigždės, influenceriai ir didžiausi pasaulio metropolijų gyventojai. Jų didžiausia privaluma yra patogumas. Parduotuvėje royalfashion.pl rasite platų pasirinkimą sportbačių: nuo klasikinių modelių iki labiausiai avangardiškų. Tai puiki pasirinkimas tiek mėgstantiems atsipalaiduoti, tiek norintiems atrodyti stilizuotai. Jei klausiatės, kokios kasdieninės sportbačių batai moterims yra labiausiai populiarūs, atsakymas tik vienas: tai yra būtent sportbačiai!

Pusbatiai

Tai batai, kurių viršutinė dalis siekia maždaug iki kulno. Jie gali būti tiek sportinio, tiek elegantiško stiliaus. Mūsų internetinėje parduotuvėje rasite pusbatius iš audinio medžiagos, puikiai derančius su vasaros suknele ar trumpomis kelnėmis, taip pat iš dirbtinės odos – tinkančius į biurą ar apsipirkti. Kasdieninių pusbatių pasirinkime yra ir "wsuwane" arba su segomomis pavyzdžiais.

Batomis ir tenisais

Prie populiariausių moteriškų kasdieninio obuolio tipų yra batomis ir tenisai. Plonos audinio medžiagos batai su gumine pada tinkami daugeliui kasdieninių veiklų, ne tik sportinių. Batomis ir tenisai gali būti daugybe spalvų: nuo klasikinės juodos iki energingos raudonos. Mūsų internetinėje parduotuvėje rasite ir pasiūlymų mėgstantiems pastelinį atspalvį.

Kaip derinti moteriškus batus stiliaus casual?

Stilius casual dažniausiai siejamas su patogiais kelnėmis, laisvais marškinėliais ir batais su plokščiu padu. Kelnes su siaurais kojinės apykakliais, petnešėmis arba marškinėliais su mėgstamo grupės pavadinimu, odine striuka ir sportbačiais sudaro puikią kasdieninę stiliaciją. Sportbačius gali ramiai dėvėti tiek sportuoti mėgstantys, derinant juos su funkcionaliais drabužiais, tiek neoficialiam susitikimui, apsivilkant satino topą, sijoną ir džinsus.

Moteriškus kasdieninius batus galite laisvai derinti su daugybe garderobo elementų, įskaitant ir tuos, laikomus elegantiškais. Kaip sukurti elegantišką stiliaciją smart casual? Jei jūsų darbe nėra griežto apiforminimo kodo, į "wsuwane" pusbatus galite apsivilkti topą ir "blazer" tipo marškinėles arba "chinos" kelnaites ir megztinį su puskoju kaklo. Taip sukursite atsipalaiduotą, bet kartu elegantišką kasdieninę stiliaciją. Stiliaus smart casual ypač rekomenduojame rinktis "wsuwane" modelius, kuriuos galite dėti arba ant basės pėdos, arba ant plonų kojinėlių.

Geriausia žinia tiems, kurie neįsivaizduoja pavasario ir vasaros be boho stiliaus suknelių ir mini sijonėlių! Drabužių kūrėjai skatina mados eksperimentus. Mėgstamus sportbačius ar tenisinius batelius galite derinti ne tik su kelnėmis, bet ir su moteriškais garderobo elementais. Sneakersai su storu pada ir per didelė maxi sija su išpjova ir trumpas viršutinis dalis sudaro puikią stiliaciją muzikiniame festivalyje lauke. Sportiniai kasdieniniai batai moteriškiems tikrai pasitarnaus ir keliaujant atostogų metu, kai ypač svarbus yra komfortas.

Kasdieniniai batai kiekvienai progai – užsisakyk savo modelį "royalfashion.lt"

Neturite laiko apsipirkti parduotuvėse? Kviečiame į greitus ir patogius internetinius pirkinius! Nepriklausomai nuo to, ar mėgstate klasikinius fasonus, ar originalius priedus, RoyalFashion rasite batus, kurie atitiks jūsų lūkesčius ne tik išvaizdos, bet ir komforto požiūriu. Pas mus rasite kasdieninius batus kiekvienai progai: į darbą, į sporto salę ar apsipirkti. Mėgstamus trampkius, sportbačius ar pusbatius galėsite nešioti ne tik pavasario / vasaros sezone, bet ir ankstyvą rudenį. Modeliai su aukšta cholele ir papildomu apšiltinimu patiks net ir nepasniegiančioms sniego žiemoms. Perkančioms "royalfashion.lt", visus metus galite tikėtis patrauklių kainų, ne tik sezono išpardavimo metu. Tai leis jums leisti sau nusipirkti kelias poras batus, kuriuos galėsite laisvai derinti su daugybe garderobo elementų. Pasinaudokite patogiu ir greitu pristatymu namo arba atsiėmimo punktais.

Grąžinti
Sizes
Spalva
Švarus
Kulno tipas
Švarus
Kaina
-
Kulno aukstis
Švarus
Atšilimas
Švarus
Žiūrėti visus filtrus
pixel