💰SUPER SKATINIMAS💰 iki -50% nuolaida
Pridėkite produktus, kurie jums patinka ir kuriuos norite įsigyti vėliau.

Bėgimas, mankšta ir treniruotės

Rastų prekių skaičius: 197

Madingi batai bėgimui ir kitoms fizinėms veikloms

Ieškote batai bėgimui ar sporto salėje, kurie ne tik būtų patogūs, bet ir atitiktų naujausius mados tendencijas? "royalfashion.lt" rasite platų sportinių batų pasirinkimą, kuris padarys kiekvieną treniruotę malonumu.

Paprasti batai bėgimui iš pralaidios, kvėpuojančios medžiagos arba galbūt dizaineriški sportbačiai su amortizacinėmis padomis ir spalvotais įterpimais? Nepriklausomai nuo to, ar esate klasikinių fasonų ir subtilių spalvų mylėtoja, ar mėgstate originalius raštus, mūsų internetinėje parduotuvėje rasite platų sportinių batų pasirinkimą, visada patraukliomis kainomis. Kvietimas apsipirkti!

Ko vadovautis renkantis batus treniruotėms?

Ar mėgstate bėgiojimą? Ar negalite įsivaizduoti savaitės be lankymosi sporto salėje? Ar dažnai judate mieste dviračiu? Nepriklausomai nuo to, kokią sportinę veiklą renkatės kasdien, turite turėti moteriškus batus bėgimui, kurie gerai prisitaikytų prie pėdos ir sumažintų nepatogumų atsiradimo pavojų, pvz., skausmingų sudirgimų ar burbulų. Renkantis sportinius batus, svarbu teisingai pasirinkti dydį. Verta atkreipti dėmesį ne tik į dydį, nurodytą gamintojo etiketėje, bet ir į vidpadį. Atminkite, kad treniruotėms skirti batai turėtų būti šiek tiek didesni nei tie, kuriuos dėvite kasdien, nes bėgimo metu pėda pasislenka į priekį. Todėl verta pasirinkti batus apie 0,5 cm didesnius. Taip išvengsite nepatogumų treniruotės metu. Nereikšmingas taip pat yra naudojamų medžiagų rūšis batams. Mūsų treniruotėms skirti batai gaminami iš aukštos kokybės medžiagų. Viršutinės dalies ir įklotų gamybai naudojama medžiaga yra puikiai kvėpuojanti. O padai yra pagaminti iš atsparaus pažeidimams dirbtinio šilko, kuris amortizuoja smūgius. Mūsų batai bėgimui galima lengvai išlaikyti švarą. Laikykitės tinkamos priežiūros ir tinkamo naudojimo, jie tarnaus daugelį sezonų.

Renkantis batus treniruotėms, daug priklauso nuo praktikuojamos sporto šakos ir treniruočių dažnumo. Todėl verta atkreipti dėmesį į cholelės aukštį, padų storį ir užsikabinimo būdą. Intensyvioms treniruotėms geriausia pasirinkti batus, kurie gali būti surišami. Surišimas padeda išvengti kontroliuojamo pėdos judesio batuose. Alternatyva surišimui gali būti šiaudinimo batai, kurie tinka vidutinei aktyvumui. "Royalfashion.pl" rasite batus sporto salėje ar atvirame ore.

Batai treniruotei kasdieninėms stilizacijoms

Sportinių stilizacijų pagrindas yra sportiniai leginsai, kurie ne tik užtikrina judesių laisvę, bet ir puikiai pabrėžia figūros privalumus. Suderindami treniruočių stilizaciją, negalite pamiršti patogaus liemenėlės su tvirtais kauseliais ir marškinėliu iš kvėpuojančios medžiagos, kuris pašalins perteklinę drėgmę. Funkcinis apdaras ir sportiniai bateliai su tinklu ir amortizuojančia padu suteiks galimybę pradėti sporto nuotykį, nepriklausomai nuo to, kokį sporto šaką pasirinksite.

Treniruočių batų galima dėvėti ne tik su funkciniu drabužiu, bet ir su kasdieniniais garderobo elementais. Sportbačiai, batai bėgimui ar tekstilinės sporto batai suderinti su mėgstamais džinsais, trumpu marškiniu ir odiniu motociklininko švarku. Tai puiki pasiūlymas vakarui, vasariškam pasivaikščiojimui ar roko koncertui.

Treniruočių bateliai taip pat tinka derinti su lengvais suknelėmis ir sijonais. Tai puiki pasiūlymas po atviru dangumi vykstančiam koncertui ar atostogoms. Plokščias kulnas ir gerai amortizuojanti padas užtikrins patogumą ilgą laiką.

Mūsų moteriški batai bėgimui yra prieinami daugeliu spalvų. Klasikinė juoda, neutrali bež, energinga laimžaliai, moderni pilka, o galbūt moteriška rožinė? Nepriklausomai nuo to, kokios spalvos jums labiausiai patinka, "royalfashion.pl" galite užsisakyti batus, kurie dera su jūsų spintoje turimais drabužiais ir jūsų charakteriu! Pasirinkti modeliai yra prieinami su patogiu kilpeliu, palengvinančiu įsivyniojimą ir nusiėmimą. Be glatkų modelių, siūlome ir batus su madingomis aplikacijomis.

Pigius batus bėgimui galite užsisakyti "royalfashion.lt"

Sportinius batus, kuriuos rasite "royalfashion.lt", galite dėvėti visus metus. Pavasarį, vasarą ir ankstyvą rudenį - lauke vykstančioms treniruotėms, o žiemą - sporto salėje. Siūlome batų populiariausiose moteriškose dydžio: nuo 36 iki 41. Ar norite išsiskirti? O gal atvirkščiai, norite, kad nauji sportiniai batai būtų kuo universalesni ir tinkami daugybei įvairių garderobo elementų? Mūsų parduotuvėje rasite produktus mėgstantiems minimalistines stilizacijas ir originalius outfitus. Jei esate labai aktyvi ir kasdien dėvite sportines stiliaus drabužius, pasirinkite daugiau nei vieną porą. Taip mėgstami batai tarnaus ilgiau ir sukurs dar daugiau įdomių stilizacijų.

Grąžinti
Sizes
Spalva
Švarus
Kulno tipas
Švarus
Kaina
-
Kulno aukstis
Švarus
pixel