💰SUPER SKATINIMAS💰 iki -50% nuolaida
Pridėkite produktus, kurie jums patinka ir kuriuos norite įsigyti vėliau.

Kedai

Rastų prekių skaičius: 160

Moteriški sportiniai batai - streetwear klasika su moderniais akcentais "Royal Fashion" parduotuvėje

Tobula avalynė kasdienai? Sportiniai batai! Tai vienas iš populiariausių kasualinio stiliaus batų modelių. Pirmieji bateliai su charakteristine gumine padėkla, ilgomis sagtimis ir apvaliu priekiniu daliu buvo sukurti XX amžiaus pradžioje. Nors jie buvo suprojektuoti sportininkams, šiandien medvilniniai sportiniai batai galima rasti mados pasirodymuose ir didžiųjų pasaulio metropolijų gatvėse. Sportiniai batai yra kasualinių pavasario, vasaros ir rudens derinių pagrindas. Šį stilių pamilo mados dizaineriai ir didžiųjų kino ir interneto žvaigždės.

"Royal Fashion" parduotuvėje rasite įvairių sportinės avalynės: nuo klasikinių su sagtimis iki originalių platformos tipo slip on trampkių. Gludu, su ažūriniais raštais ar su bižuterijiniais papuošimais. Suraskite batelius savo dydžio, pasinaudodamos filtravimo ir rūšiavimo funkcijomis. Siūlome lengvus, medvilninius batus kiekvienai moteriai už konkurencingas kainas. Nepraleiskite naujovių ir sezono išpardavimų!

Klasikiniai su sagtimis užrišami sportiniai batai

Ieškote batų kasdieniniams kasualiniams deriniams? "Royal Fashion" parduotuvėje rasite klasikinius, su aukšta čiurna ir sagtimis užrišamus sportinius batus. Bateliai yra prieinami daugybe spalvų: nuo baltos ir juodos iki tamsiai rožinės, turkio ir violetinės. Jei mėgstate keisti aksesuarus, pasirūpinkite, kad jūsų spintoje būtų vietos batams įvairiomis spalvomis. Sportiniai batai yra puiki papildymas kasualiniams deriniams, kai pagrindinis vaidmuo tenka džinsams. Juodi moteriški sportiniai batai yra privalomas kiekvienos moters spintoje. Juos galite derinti tiek su tamsiais, tiek su šviesiais drabužių elementais - tiek su gėlių spalvomis sijone, tiek su medvilniniais chaki šortais. Mėgstamiausius batus galite dėvėti ir pakaitomis su sportiniais batais.

Slip on tipo sportiniai batai

Pavasariu ir vasarą didelę populiarumą šešiėpiai sportiniai batai be sagčių. Wsuwane modeliai turi įsiūtą elastingą gumą, kuri palengvina užsidėjimą ir nuėmimą. Batai su lygia padėkle yra puiki avalynė automobilio vairavimui.

Wsuwani modeliai puikiai derinami tiek su sportiniais, tiek su šiek tiek elegantiškesniais drabužių elementais. Tai idealus pasirinkimas mielasnorčiam stiliui. Mados dizaineriai skatina madingus eksperimentus ir laisvą derinių sujungimą. Jei jūsų biure netaikomas griežtas drabužių kodas, savo mėgstamus sportinius batus galite dėvėti į darbą, derindami juos su elementais, tokiais kaip marškinėliai, žaketas ar olovaus sijonas.

Ar jums patinka boho stiliaus aksesuarai? "Royal Fashion" parduotuvėje rasite madingus sportinius batus su ažūriniais įdėkais, kurie puikiai derės su vintage stiliaus drabužių elementais. Tai pasiūlymas moterims, kurios mėgsta romantiškus derinius, bet vertina komfortą. Sportinius batus slip on galite dėvėti su bosomis arba plonais ir žemais kojinėmis.

Moteriški sportiniai batai pavasarį ir vasarą

Kokių batų negali trūkti tavo spintoje pavasarį ir vasarą? Sportiniai batai! Tai vienas iš labiausiai universalų fasonų. Lengvi, patogūs ir laikui nepriklausantys batai gali puikiai tiktis beveik kiekvienai progai. Tai ideali pasirinktis moterims, kurios geriausiai jaučiasi sportiškuose deriniuose.

Mes įrodyti, kad sportiniuose batais taip pat galite atrodyti moteriškai! Mūsų internetinėje parduotuvėje rasite batus, kurie puikiai derasi su vasaros suknelėmis. Mėgiamus sportinius batus su platforma galite derinti su „maža juoda“ ir maksimalios ilgio sijonu, sukuriant išradingą, bet kartu seksualią derinį.

Pavasarį ir vasarą didžiausia populiarumą sulaukia šviesių spalvų modeliai, kurie puikiai dera su atostoginėmis deriniais. Mūsų parduotuvėje rasite baltus moteriškus sportinius batus, kurie yra puiki bazė mados eksperimentams. Ypač vasarai rekomenduojame apavą su žemą choleką, atskleidžiančią kulkšnį. Žemus sportinius batus galite dėvėti su ankštinėmis kojinėmis arba ant basų kojų.

Originalūs sportiniai batai su platforma

Ar mėgstate išsiskirti? Pasitikite įdomiais aksesuarais, kurie suteikia jūsų deriniams dėmesio? Mūsų internetinėje parduotuvėje galite užsisakyti madingus sportinius batus su platforma. Dėka storos padėklos galite sau pridėti kelis centimetrus aukštį. Aukšti sportiniai batai yra hitas festivaliniams deriniams. Jie ne tik labai madingi, bet ir labiausiai patogūs.

Aukšti moteriški sportiniai batai rudenį

Sportiniai batai yra ideali avalynė rudeniniams deriniams. Galite juos sujungti su struktūrizuotu švarkeliu arba trumpu paltuku. Mūsų pasiūlyme rasite apavą su aukšta choleka ir papildomu šiluminimu, kuris tiks rudenį-žiemą. Rudenį labiausiai rekomenduojame modelius su storu padėklu, pagamintu iš aukštos kokybės dirbtinės medžiagos. Rudeniniame-žieminiame sezone didžiausią populiarumą sulaukia modeliai tokiose spalvose kaip khaki, rudžiai, tamsiai mėlyna ar juoda. Trampkų alternatyva gali būti šilti ir elegantiški Pusbačiai.

Kaip užsisakyti idealius moteriškus sportinius batus kasdieniniams deriniams?

Kviečiame susipažinti su visu mūsų internetinio parduotuvės asortimentu adresu royalfashion.lt, kur užsakysite sportinius batus kasdieniniams užsiėmimams. Siūlome batus populiariausiais moteriškais dydžiais ir įvairiais fasonais: nuo amžinai madingos klasikos iki naujausiausių raštų.

Grąžinti
Sizes
Spalva
Švarus
Kulno tipas
Švarus
Kaina
-
Atšilimas
Švarus
pixel