💰SUPER SKATINIMAS💰 iki -50% nuolaida
Pridėkite produktus, kurie jums patinka ir kuriuos norite įsigyti vėliau.

Daddy shoes / Ugly shoes

Rastų prekių skaičius: 24

Ugly batai - atrask mados fenomeną paskutinių sezonų

Mada yra tam, kad ja linksmytumėtės. Eksperimentuotumėte ir kurtumėte neįprastas kombinacijas. Puikiai tai supranta "ugly shoes" mėgėjos. Tai terminas, kuris tvirtai pritvirtintas prie tam tikrų sportinių batų su charakteristine masyvia padu. "Ugly shoes", būtent "bjaurūs batai", tai sveikinimas su streetwear mėgėjais, kurie per aprangą mėgsta išreikšti savo individualumą. "Ugly shoes", dažnai taip pat gaudyčiais vadovaujami "daddy shoes", pamilo modeliai, modeliai ir kino žvaigždės.

Ieškote batai, kurie paryškintų jūsų asmenybę? Mėgstate stiprias stilių su kertiniu ir nenusiplauna spalvų jungtimis? "Ugly shoes" yra batai sukurti jums. Mūsų internetinėje parduotuvėje rasite kultinius batelius, įkvėptus 90-ųjų mada, kurie vėl karaliauja didžiausių pasaulio metropolijų gatvėse. Raskite savo dydį naudodami lengvai naudojamus filtrus. Turite ribotą biudžetą? Siaurinkite paiešką pasirenkant tinkamą kainų intervalą. Pirkite madingus batelius žavingomis kainomis "royalfashion.lt".

Kodėl pasaulis nėra neišprotėjęs dėl "ugly shoes"?

Kaip atsitiko, kad dideli, formoti ir ekstravagantiški batai tapo tokiai populiarūs visame pasaulyje? Pirmieji "ugly shoes" modeliai pasirodė 90-aisiais XX amžiuje. Greitai tapo labiausiai pageidaujamu drabužių elementu. Puikiai atitiko 90-ųjų atmosferą, kai daugelis krypčių susitiko, sukurdamas dažnai sprogstantis mišinį. Charakteringas storas padas, keičiantis kūno proporcijas, ir spalvotos įklotės tapo progine išvada. Nors po kelių metų "ugly shoes" tapo praeitis, dabar vėl grįžta į gatves ir laimėjo prestižinius mados pasirodymus.

Mados pasaulį į "ugly shoes" sugrąžino 2017 metais Ispanijos mados markė "Balenciaga". Unisex bateliai su nepaprastai aukštu padu pamilo sekantys pokoleniai. Reikia pripažinti, kad moteriški "ugly shoes" dėvėjimo patogumo atžvilgiu neturi konkurencijos. Storas padas puikiai amortizuoja stresas, o kūno svoris lygiai pasiskirsto visoje kojos ilgioje. Dėl to "ugly shoes" pasirenka sportininkai ir žmonės, kurie veda aktyvų gyvenimo būdą. Dažni kelionės ir būtinybė nuolat judėti iš vietos į vietą turėjo didelę įtaką šio fasono populiarumo augimui. Svarbu buvo ir nepriklausomumo aspektas ir poreikis išreikšti savo asmenybę. "Ugly shoes" kūrėjai, atitikę vartotojų lūkesčius, pasirinko neįprastas spalvų jungtis. Sportiniai batai su charakteristiniu storu padu, kaip ir 90-aisiais, tapo būdu parodyti naują - šiek tiek maištingą ir savikritišką - požiūrį į madą ir naujausias tendencijas.

Ugly shoes - moteriški batai, sukurti kasdieniniam stiliaus deriniui

Streetwear mada mėgsta elegantišką neatsargumą ir remiasi kontrastuojančiais elementais. Bateliai su masyvia padu yra puikus pasirinkimas kasdieniniam stiliaus deriniui. Jie puikiai atrodo su džinsais, T-maikėmis ir megztine tipo džemperiu. Bet tai ne viskas! Moteriškus "daddy shoes" galima derinti su šiek tiek elegantiškesniais garderobo elementais, pvz., medvilniniais chinosais, satino viršumi ir švarku.

Dėka aukštos pados ir sportiško dizaino "ugly shoes" yra sukurti fiziniam aktyvumui. Jie puikiai derinasi su funkcine apranga. Neturite laiko daryti derinių, bet mėgstate atrodyti stilizuotai? Užteks užsidėti mėgstamus leginsus ir megztinę su padidintu nugaros iškirpimu. "Ugly shoes" padarys net paprasčiausią išvaizdą originalią.

Moteriškus "ugly shoes" galite dėvėti visus metus! Bateliai su žema aukštaisiais nešiojant apnuogina seksualią kulkšnį ir tinkami pavasarį ir vasarą. "Daddy shoes" yra mados sezonų hitas. Batelius su masyvia padu galite derinti tiek su boho stiliaus suknele ir šiaudiniu skrybėle, tiek su mėgstamais "jogger" kelnėmis su kargo tipo kišenėmis. Ne norite atsisveikinti su mėgstamu batų modeliu net rudenį ir žiemą? Mūsų parduotuvėje galite užsisakyti "ugly shoes" su šiek tiek aukštesnia choleką ir šiluminiais dirželiais iš dirbtinės kailių. Tai puikus pasirinkimas rudenį ir žiemą. "Daddy shoes" galite derinti tiek su pikavimo kurtke, tiek su vilnoniu dvipusiu paltu.

Užsisakykite savo "daddy shoes" parduotuvėje RoyalFashion

"Ugly shoes" yra vienas iš universaliausių batų modelių. Tai puikus pasirinkimas moterims, kurios mėgsta į savo kasdieninius derinius įtraukti garderobo elementus, laikomus tipiškai vyriškais. Mūsų internetinėje parduotuvėje royalfashion.pl rasite "ugly shoes" su plokščiu padu, platforma ar kėlimu. Bateliai, kuriuos užsisakysite mūsų svetainėje, yra pagaminti iš sintetinės odos, tekstilės medžiagų ir aukštos kokybės sintetinės medžiagos. Nors dominuoja batų su siūlomis modeliai, taip pat siūlome ir įsidėmėtinių slidžių batų. Su madingais siuvimais, spalvotomis įklotėmis, įkvėptomis mados iš 90-ųjų, arba su blizgančiais siūlais? Pasirinkite modelį, kuris geriausiai paryškina jūsų asmenybę! Najmodniejsze obuwie w atrakcyjnych cenach znajdziesz na royalfashion.lt.

Grąžinti
Sizes
Spalva
Švarus
Kulno tipas
Švarus
Kaina
-
Kulno aukstis
Švarus
Atšilimas
Švarus
Žiūrėti visus filtrus
pixel