Pridėkite produktus, kurie jums patinka ir kuriuos norite įsigyti vėliau.

Batai be izoliacijos

Rastų prekių skaičius: 299

Madingiausios pavasarinės aulinės batai be šilumos

Auliniai batai yra vienas populiariausių moterų avalynės modelių. Jie tinka beveik kiekvienai stilių derinei, tiek kasualiniam, tiek elegantiškam. Nors jie skiriasi ilgu aulinio cholevos, naudojamu medžiagų, kulno aukščiu, nosies forma, užsegimu, spalvomis ir detalėmis, juos sieja vienas dalykas: patogumas.

Mūsų internetinėje parduotuvėje rasite platų aulininių batų pasirinkimą įvairioms progoms: darbui, apsipirkimams ir pavasariniam pasivaikščiojimui su šunimi. Turime daug įdomių pasiūlymų moterims, kurios mėgsta minimalistinius, subtilius derinius, ir moterims, kurios myli žaisti su mada. Atraskite stilių, kurį pamėgsite!

Ieškote elegantiškų pavasariškų batų su aukštu kulnu? O gal ieškote kasualinių, be šilumos aulininių batų? Jei neturite laiko pažvelgti į visą mūsų parduotuvės asortimentą, pasinaudokite patogiais filtrais, esančiais viršuje, šalia produktų. Taip greitai rasite batus savo dydžiu ir mėgstama spalva. Turite ribotą biudžetą? Įveskite jūsų dominančias kainų ribas. Mūsų parduotuvės kainos jūsų tikrai maloniai nustebins!

Ar verta užsisakyti pavasarinio laikotarpio aulininius batus be šilumos?

Nors auliniai bateliai didžiausią populiarumą susilaukia žiemos sezono metu, tai nereiškia, kad juos galima nešioti ir pavasarį. Mūsų pasiūlyme rasite daug modelių be šilumos, kurie puikiai tiks ne tik šaltiems pavasario rytams, bet ir šiltiems popietėms. Auliniai bateliai yra vienas iš universaliausių modelių. Jie puikiai dera su elegantiškais bleizeriais ir sportinėmis marškinėmis. Tinka tiek jaunimui, tiek brandžioms moterims. Esame tikri, kad mūsų parduotuvėje lengvai rasite modelį, kurį galėsite derinti su savo garderobu ir savo temperamentu.

Siūlome pavasarinio laikotarpio aulininius batus iš veganinės ekologinės odos ir tekstilinių medžiagų. Tai medžiagos, kurios puikiai tinka pavasarinėms sąlygoms. Sintetinė oda puikiai imituoja natūralią odą, tačiau reikalauja mažiau priežiūros. Ar mėgstate samštą? Mūsų Royal Fashion parduotuvėje rasite ekologiško samto batų, kurie imituoja malonaus liesti plunksnelius, būdingus natūraliai odai be viršutinio sluoksnio. Lakavimo batai taip pat yra pavasariškų derinių hitas, puikiai dera su vizitiniais stiliaus deriniais.

Mūsų klientės mielai renkasi tekstilinius pavasario aulininius batus, kurie užtikrina tinkamą kvėpavimą, kas ypač svarbu pavasario/vasaros avalynei. Lengvi medžiagų batai puikiai tinka paplūdimiui, miesto pasivaikščiojimui ir atostogoms. O pado mūsų batuose pagamintas iš aukštos kokybės dirbtinės medžiagos, atsparios pažeidimams. Pavasario aulininiai bateliai yra sukurti siekiant patenkinti moteris, kurios myli madą ir patogumą.

Su kuo derinti pavasarinę batus?

Puikiai žinome, kad mūsų klientės mėgsta žaisti su mada. Todėl pavasariniai auliniai batai yra prieinami daugeliu spalvų: nuo klasikinės juodos iki madingo violetinio. Taip pat siūlome platų pasirinkimą pastelinėse spalvose. Mūsų parduotuvėje nėra trūkumų universaliose spalvose, tokiose kaip ruda, pilka, balta ir beige. Siūlome batų su šnirčiavimu ir be jo. Modeliai be rišimo turės elastingą gumą, kuri palengvins jų dėvėjimą.

Batukai be šiltinio sluoksnio yra puiki papildomo festvalių stiliaus detalė. Originalūs batukai ant storos platformos su raštais puikiai dera su boho stiliaus maxi suknelėmis, šiaudiniais skrybėlės kepurėliais ir trumpais topais su frančių krapšteliais. Šiltoms dienoms rekomenduojame stilingus ir patogius mokasinus.

Plokšti batukai be šiltinio sluoksnio yra stilingas papildymas džinsiniams šortams, šaravarams (žinomoms ir kaip aladinkės, dėl labai laisvų kojgalių) ar leggingsams. Galite jų imtis su mėgstamu marškiniu, sportiniu topu arba kapučino tipu megztine.

Tačiau tai nėra visas galimybių sąrašas! Elegantiški pavasariniai auliniai su imituojama odos išvaizda, kurie yra mūsų asortimente, puikiai dera su ołówkową sijonu, marškine ir sijonu. Aukšti batai ant kulno tinka dėvėti darbo aprangai ir imperatoriško stiliaus suknelei. Tuos pačius batus galite apsivilkti į darbą ir ypatingą progą, pvz., draugės vestuves. Ieškote kažko klasikinio? Mūsų asortimente rasite taip pat ir stilingus batelius.

Populiariausi pavasario moterų auliniai rūšys Pavasario batai ant plokščio kulno

Renkantis neįpareigojančius batelius, vadovaujatės visų pirma patogumu. Jei taip yra, tuomet įsimylėsite mūsų pavasario batus ant plokščio kulno. Pasirūpinome, kad mūsų asortimente nebūtų trūkumų modelių, kurie puikiai dera tiek su džinsais, tiek su lengvomis boho stiliaus suknelėmis.

Batukai be šiltinio sluoksnio ant vidutinio kulno Vidutinis kulnas yra alternatyva klasikiniams smulkių kulnų batams. Jei mėgstate aukštus batus, bet ant plono kulno nesijaučiate pakankamai patogiai, rinkitės batukus be šiltinio sluoksnio su šiek tiek stambesniu kulnu. Moteriški auliniai be šiltinio sluoksnio su vidutiniu kulnu yra prieinami įvairiose versijose, pvz., su aukštu batų vartu ar įpjovomis, erotiškai atskleidžiančiomis gležnas.

Pavasario batai ant platformos

Storos platformos su žirklėmis yra hitas neįpareigojančioms stiliacijoms. Tai pasiūlymas moterims, mėgstančioms drąsius glam rock stiliaus priedus. Pavasario stilius taip pat yra aukšti batukai. Būtinai ant storos pados!

Kur pirkti pavasario moterų batus be šiltinio sluoksnio?

Ieškote puikių batų ilgiems pavasario pasivaikščiojimams? O gal planuojate įsigyti madingų batų koncertui? Pavasario moterų batus populiariausiais dydžiais galite užsisakyti internetu. Apsipirkite neatsitraukiant nuo namų. Ar įsigytas produktas neatitiko jūsų lūkesčių? Jūs turite galimybę grąžinti prekę net iki 365 dienų nuo įsigijimo momento. Mūsų parduotuvėje rasite nuolatinius pjūvius ir madingiausius raštus.

Grąžinti
Sizes
Spalva
Švarus
Kulno tipas
Švarus
Kaina
-
Kulno aukstis
Švarus
Atšilimas
Švarus
Žiūrėti visus filtrus
pixel