💰SUPER SKATINIMAS💰 iki -50% nuolaida
Pridėkite produktus, kurie jums patinka ir kuriuos norite įsigyti vėliau.

Klasikinės balerinos

Rastų prekių skaičius: 67

Klasikinės baleto bateliai

Ieškote patogios alternatyvos aukštakulniams batams? Pasirinkite klasikinius baleto batus su apvaliais arba kvadratiniais priekiniais galais. Jie yra lengvi, elegantiški ir ypatingai moteriški. Tai puiki pasiūlymas romantiškoms, subtilioms stilizacijoms mėgėjoms. Tačiau tai dar ne viskas! Svetainėje royalfashion.pl rasite baleto batelius su šiek tiek ekstravagantiškesniu dizainu - energingais spalvomis ir įdomiais raštais. Nepriklausomai nuo to, ar jūs esate minimalistinių formų šalininkė, ar mielai renkatės drąsesnes stilizacijas, mūsų parduotuvėje tikrai rasite modelį, kuris atitiks jūsų lūkesčius.

Siūlome juodus klasikinius baleto batus populiariausiais moteriškais dydžiais. Garantuojame saugų ir greitą pristatymą, taip pat profesionalų aptarnavimą po pirkimo. Laukiame patogios internetinės apsipirkimo! Pasinaudokite lengva prekių filtravimo ir rūšiavimo galimybe. Raskite batelius savo dydžiu ir svajonių spalva. Negalite nuspręsti dėl vieno poros? Darome viską, kad mūsų parduotuvės kainos būtų kuo konkurencingesnės. Tai leis jums kurti dar įdomesnes stilizacijas.

Nuo scenos batų iki gatvės mados

Pirmaujančių balerinių dizainas buvo įkvėptas klasikinių scenos batų su stiprintu gipsiniu priekiniu galu, kuris leido aktoriams atlikti sudėtingus šokių elementus. Balerinės gimtinė yra Jungtinės Valstijos. Būtent čia vietiniame bato amatininkų darbninyje buvo sukurti pirmieji ne scenos batai, primenantys Broadway pointus su įtvirtinimu.

Juodos klasikinės balerinos didžiausią populiarumą įgijo 20-ojo amžiaus 50-aisiais metais. Jų minimalistinis stilius patiko amerikiečių beatnikams, kurie klausė taršos būdo gyvenimo. Balerinės greitai tapo ir visuotinai populiaru. Jų įsimylėjo didžiausios kino žvaigždės ir mados ikonos, tokios kaip Brigitte Bardot ir Audrey Hepburn. Klasikinės balerinos, vos atsiradusios didžiuosiuose ekranuose, pasirodė didžiųjų pasaulio metropolijų gatvėse. Jų nešiojo ne tik šoumenės, bet ir karališkų šeimų narės. 80-aisiais metais balerinas fotose pozavo pati Lady Di, arba princesė Diana. Šiandien juodos klasikinės balerinos yra viena iš svarbiausių gatvės mados elementų. Jomis mėgaujasi beveik visas moterys, nepriklausomai nuo amžiaus.

Klasikiniai baleto bateliai - populiariausi tipai

Tekstiliniai

Baleto bateliai, pagaminti iš natūralių tekstilinių medžiagų, yra puikus pasirinkimas pavasariui ir vasarai. Jie beveik nieko neversa ir leidžia kojoms kvėpuoti, mažinant pernelyg prakaitavimo riziką. Tai puikus modelis atostogoms. Lengvi, ploni klasikiniai baleto bateliai lengvai tilps ne tik į pagrindinį, bet ir į rankinį bagažą. Jie puikiai derės tiek su palaidinėmis ir džinsinėmis šortais, tiek su lengvai vilkamomis boho stiliaus suknelėmis.

Pynami

Klasikiniai baleto bateliai, pagaminti iš augalinių pluoštų imituojančių medžiagų, yra pastarųjų sezonų hitas. Tai modelis, siejamas su atostoginiu atsipalaidavimu ir puikiai dera su tokiais priedais kaip šiaudinės skrybėlės ir paplūdimio tipo pintinės rankinės.

Iš ekologiškos odos (imituojančios natūralią glotninę arba antilopę)

Vis daugiau žmonių atsisako nešioti batų iš natūralios odos, renkantis veganiškas alternatyvas. Ekologiška oda, pagaminta iš sintetinių medžiagų, yra ypatingai tvirta, atspari pažeidimams ir lengvai prižiūrima, tačiau tuo pačiu beveik puikiai imituoja natūralią odą. Parduotuvėje RoyalFashion, be modelių stilizuotų kaip glotninės oda, rasite juodus klasikinius baleto batus, imituojančius antilopę, su charakteringa, maloniai liečiamu meskiuku.

Su kuo dėvėti klasikinius baleto batus?

Su kasdieninėmis drabužių dalimis

Tavo spintoje viešpatauja klasikiniai džinsai, marškiniai, liemenės ir patalynės tipo megztiniai? Klasikiniai baleto bateliai taip pat yra modelis, skirtas tau! Tai elementas, kuris pridės elegancijos net paprasčiausiai stilizacijai, padarydamas ją švelnesnę ir moteriškesnę. Kviečiame rinktis tiek ekologiškos odos, tiek tekstilinius modelius. Parduotuvėje RoyalFashion rasite batelius įvairiomis spalvomis: nuo klasikinių, šviesiai rudos spalvos baltų batelių su plokščiu kulnu iki neoninių arba oranžinių modelių.

Ieškai kasdieninės alternatyvos baleto bateliams? Mūsų parduotuvėje rasite madingus espadrilius vintage stiliaus arba universalius mokasino tipo batelius iš ekologiškos odos.

Su elegantiškomis drabužių dalimis

Ar galima sukurti elegantišką įvaizdį be aukštakulnių batų? Mes įrodytame, kad taip! Jei jaučiatės, kad adatai bateliai jums netinka, rinkitės klasikinius lakuotus baleto batelius su plokščiu kulnu ir lengvai štubučiuotu priekiniu galu. Tai modelis, kuris puikiai atrodys tiek su marškiniu ir chininiais kelnėmis, tiek su moterišku kostiumu. Išskirtinėje baleto batelio dėmesio vaidmenyje puikiai pasiteisins ofise, kai reikalaujamas smart casual stilius. Klasikinius baleto batus galite apsivilkti savo mėgstamais džinsais, marškiniu ir žinoma, paltu. Elegantiškoms stilizacijoms rekomenduojame modelius neutraliomis spalvomis - juodą, rudos, pilkos, tamsiai mėlyną arba beždėm.

Ieškote šiek tiek formalesnės alternatyvos klasikiniams baleto bateliams? Mūsų parduotuvėje rasite įvairaus stiliaus kulniukinius batus, kurie tiks formalesnėms drabužių dalims.

Grąžinti
Sizes
Spalva
Švarus
Kulno tipas
Švarus
Kaina
-
pixel